Positiivisen ensivaikutelman kurssi

Näin luot positiivisen ensivaikutelman

Haluatko olla helposti lähestyttävä ja
itsevarma eri vuorovaikutustilanteissa?
Haluatko saada päät kääntymään?
Tämän kurssin opeilla menet itsevarmasti
eri tilanteisiin ja osaat näyttää parhaat
puolesi!

Positiivinen ensivaikutelma on kuin aurinkoinen päivä elämässämme – se tekee hetkestä kirkkaan, lämpimän ja mieleenpainuvan. Ensivaikutelma syntyy ensimmäisistä kohtaamisista ja antaa ensimmäisen maun siitä, millainen ihminen tai tilanne on edessämme. Se on kuin taikasauva, joka luo pohjan kaikille myöhemmille vuorovaikutuksille.

Esittely

Oletko kiusaantunut muiden seurassa ja kartat mielelläsi sosiaalisia tilanteita aina kuin mahdollista? Et halua herättää huomiota etkä joutua huomion kohteeksi vaikka huomio olisi positiivistakin. Voit ajatella muiden pilailevan ja naureskelevan sinulle, joten varmin tapa välttyä kaikelta tältä on vetäytyä syrjään.

Saatat olla myös yliherkkä kritiikille ja pelkäät epäonnistumista. Mietit ettet ole riittävän kiinnostava ja pyörittelet mielessäsi vain omia puutteitasi. Luulet muiden tekevän samoin sinua kohtaan ja kielteinen minäkuvasi vahvistuu entisestään.

Voit kärsiä myös sosiaalisesta ramppikuumeesta jos olet introvertti ja vetäytyvä luonteeltasi. Jännität kohtaamisia etkä tiedä mitä sanoa oudolle ihmiselle. Sinun on vaikea aloittaa keskustelua sekä rupattelua ja päätät kiertää kaukaa nämä tilanteet jo etukäteen, joissa joudut kohtaamaan vieraita ihmisiä.

Mistä tämä epävarmuus, yliherkkyys kritiikille tai negatiivinen minäkuva johtuu? Oletko kokenut omaan itseesi kohdistuneita tökeröitä tölväisyjä ajattelemattomien ihmisten taholta? Syitä on moninaisia niin kuin meitä ihmisiäkin ja negatiivinen kierre on päässyt ruokkimaan lisää negatiivisuutta ja olet kahlinnut itsesi tähän kuplaan etkä löydä ulospääsyä tästä kehästä. Tuijotat vain omia puutteitasi ja aikaisempia epäonnistumisia etkä löydä tietä ulos tästä tilanteesta.

Nyt olet tärkeällä paikalla, jos haluat muutosta tähän tilanteeseen. Haluat nujertaa tämän epäonnistumisen pelon peikon ja riittämättömyytesi tunteen. Haluat kokea jälleen itsevarmuutta ja ilon hetkiä sekä uskallat kohdata uudet tilanteet vapautuneesti . Et vertaile jatkuvasti itseäsi muihin, vaan löydät omat vahvuutesi turvallisen kanssakulkijan kanssa. Rakennat omat vahvuutesi itseäsi kunnioittaen ja pidät niistä kiinni, kun tiedät, miten se tehdään.

Me kuljemme kanssasi koko matkan ja aloitamme rakentamaan sekä kohentamaan kolhiintunutta minäkuvaasi vaihe kerrallaan. Tarvitset kanssakulkijat rinnallesi, jotka osaavat sen tehdä, kunhan annat siihen meille mahdollisuuden. Kun vastaat tähän haasteeseen kyllä, teet elämäsi tärkeimmän päätöksen, sillä asiat korjaantuvat, kun päätät ryhtyä tekemään töitä sen hyväksi.

Sisältö

Kurssimme rakentuu kahden kouluttajan parhaimmista osaamisista. Kurssilla sukelletaan itsevarmuuden kehittämisen perustasolle sekä käydään läpi imagon tärkeimmät osa-alueet sekä niiden vaikutus päivittäisiin toimiisi eri pelikentillä.

Palauta itsevarmuutesi näillä keinoin:

Itsevarmuus on äärimmäisen tärkeää vuorovaikutustilanteissa monista syistä. Se vaikuttaa siihen, miten kohtaamme toiset ihmiset ja miten he meihin suhtautuvat. Kun olemme itsevarmoja, meistä tulee automaattisesti houkuttelevampia ja kiinnostavampia toisille. Tämä auttaa luomaan positiivisen ensivaikutelman, joka on tärkeä monissa tilanteissa, kuten työhaastatteluissa tai treffipalveluissa.

Tämä kurssi tarjoaa osallistujille vahvan perustan ymmärtää ja kehittää itsetuntemustaan, tunteiden käsittelytaitojaan sekä vuorovaikutustaitojaan. Se on arvokas investointi niin henkilökohtaiseen kasvuun kuin ammatilliseen menestykseen.

Kurssin avulla osallistujat voivat paremmin ymmärtää itseään ja muita, käsitellä tunteitaan terveellisesti ja luoda parempia ihmissuhteita.

Aiheina ovat muun muassa:

Häpeän ymmärtäminen ja uskomusten voima

  • Häpeästä vapautuminen ja sen merkitys itsensä hyväksymisessä
  • Rajoittavat uskomukset
  • Positiivinen ajattelu ja itsetuntemuksen syventäminen

Tunteiden käsittelytaidot ja vuorovaikutustaidot

  • Tunnetietoisuus: oman tunteiden tunnistaminen
  • Tunneäly: tunteiden ymmärtäminen ja hallinta
  • Aktiivinen kuuntelu ja nonverbaalinen viestintä

Ulkoisen olemuksen oppimäärä

Tässä käymme läpi, kuinka viestit itsestäsi osaavasti ja vahvasti muiden kanssa. Käymme läpi käyttämiesi pukeutumisväriesi psykologiset viestit ja niiden vaikutukset muihin ihmisiin. Opit valitsemaan oikeat värit jokaiseen tilanteeseen ja olet aina kartalla ja tilanteen tasalla kertomalla sanattomasti itsestäsi sitä viestiä, mitä haluat itsestäsi välittää sillä hetkellä. Vältät väärinkäsityksiä sosiaalisissa tilanteissa sekä työpaikalla, kun valitset juuri oikeat värit tiukkaankin tilanteeseen.

Opit myös tunnistamaan oman fyysisen vartalotyyppisi ja vaatteet alkavat olla enemmän juuri sinun näköisiä. Ei enää tunnetta lainavaatteissa kulkemisesta, vaan oikeat mallit ja armeliaammat linjat peittämään mahdollisia epäkohtia. Tarvitset vain seitsemän vaatekappaletta, joilla luot itsellesi noin 30 erilaista variaatiota kaappiisi. Aamut ovat helpompia eikä tuskaista ikuista miettimistä ,mitä päälle tänään.

Entäpä onnistuneet asusteostot..
Onko silmälasiesi tai hiustesi malli tyydyttävä? Etkö ole niitä päivittänyt vuosiin? Myös ehostus tökkii ja ikuinen couperosa kiusaa poskillasi, kun et osaa laittaa sitä piiloon. Ei hätää, opetan sinut valitsemaan nämäkin oikein ja löydät vähällä vaivalla tästä eteenpäin juuri sinulle sopivat mallit.

Anna Keränen ja Elisa Koivumaa, kouluttajat.

Kouluttajat

Itsetuntovalmentaja, Life Coach Anna Keränen

Erityinen kiinnostuksenkohteeni on auttaa ihmisiä heidän itseluottamukseensa liittyvissä haasteissa ja tukea heidän polullansa kohti omannäköistä tulevaisuutta. Toimin myös valmentajana eri ikäisille liikunnan parissa.

Imagovalmentaja Elisa Koivumaa

Toimii kouluttajana ja yrittäjänä WellHottaret yrityksessä. Toimialueena on auttaa asiakkaita vahvistamaan heidän ulkoisia vahvuuksiansa värien, pukeutumisen, tyylin, asustamisen sekä positiivisen olemuksen luomisessa.

Vieläkö mietit?

Voin kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että nämä asiat hiertävät kaikkein eniten ulkoisissa seikoissa. Ikuinen epävarmuus ja riittämättömyyden tunne nujerretaan tällä kurssilla ja saat henkilökohtaisen opastuksen vaihe vaiheelta kaikkiin näihin ongelmiin. Saat koottua itsellesi mahtavan oppaan, johon voit palata aina uudestaan. Nautit osaamisestasi ja itsevarmuutesi palaa sen myötä. Näin arki on tavattoman paljon helpompaa.

Kurssin hinta

Pilotin hinta on 195 € ja sillä pääsee mukaan kurssille joka kestää viisi viikkoa. Myöhemmin hinta on 495 €.

Kurssiin osallistujat saavat sähköpostiin kurssin alkamisajankohdan sekä maksuvaihtoehdot.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi syksyllä 2023 alkavaan koulutukseemme.

Tarkemman kurssisisällön saat ilmoittauduttuasi kurssille. Ilmoitamme sinulle tarkan aloitusajan sähköpostilla ja olet mukana monipuolisessa koulutuksessamme. Kun ilmoittaudut mukaan saat ylimääräisenä bonuksena oppaan missä opit luomaan itsestäsi yhdeksän tehokasta vaikutelmaa valitsemalla oikeat värisi haluamallasi tavalla. Näillä ohjeilla pärjäät jokaisessa tilanteessa ja valmistautuminen eri tilaisuuksiin muuttuu helpoksi ja mielenkiintoiseksi.

Pilottikurssilaiset saavat lisäksi lahjakortin ilmaiseen meikinopastukseen kun päättää lähteä mukaan heti.

Ilmoittautumisaika päättyy 31.10.2023 klo 21.00.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumisaika päättyy 31.10.2023 klo 21.00.