Kauneusstudio

Kosmetologipalveluita ja ripsipidennykset kauneusstudiossamme Torikatu 25

Nimeni on Maria ja olen valmistaunut SKY-Kosmetologiksi vuonna 2012. Olen vuosien varella työskennellyt kauneushoitoloissa ja myös kosmetiikan parissa. Haluan tarjota teille monipuolisesti erilaisia hoitoja, erityisesti pidän laitehoidoista kasvoille. Lisäksi erikoisosaamiseeni kuuluvat ripsipidennykset klassiset sekä volyymit. Työni ohella olen ja tulen kehittämään ammattitaitoani erilaisella kursseilla ja koulutuksella. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Wellhottarelle rentoutumaan, nauttimaan ja kaunistumaan! 

Maria Sanderson

SKY-Kosmetologi

P. 040 4160 892

maria.wellhottaret@gmail.com

Lash/LashLift Artist | Light Microblading Artist | JackyM Lashes Finland Educator

Instagram @msbrowslashesbeauty

Light Microblading

Jos etsit luonnollista lopputulosta, Light Microblading (lue lisää tästä) on valintasi. Jokainen yksittäinen karva vedetään erikseen, seuraten kulmakarvojen luonnollista muotoa. Pieniä, kulmakaaren alueella olevia tyhjiksi jääneitä välejä ei erikseen täytetä, jotta tulos ei olisi liian meikatun näköinen. Jokainen karvanveto jälijittelee luonnollista karvaa, jolloin tulos myös erittäin vaalealle tai täysin ”kulmakarvattomalle” asiakkaalle on uskomattoman luonnollinen. Silti tällä tekniikalla on mahdollista parantaa omien kulmien muotoa radikaalisikin. 

Light microblading-tekniikka eroaa perinteisestä microblading-tekniikasta siten, että väriä ei paineta niin syvälle ihoon. Se on hellävaraisempi, kivuttomampi, eikä vahingoita omaa karvojen kasvua. Light microblading on vajaan vuoden vanha tekniikka.

Toimenpide kestää muutaman tunnin. Aluksi kulmat muotoillaan ja mietitään tarkaan kasvoihin sopivaksi, tavoitteena saada mahdollisimman symmetriset kulmat. Asiakkaan ehdotukset, tyyli ja meikkaustavat arjessa huomioiden suunnittelen asiakkaalle parhaiten sopivat kulmat. Kulmien väri valitaan ihon ja hiusten sävyn mukaan. 

Värit, eli pigmentit joita microbladingissa käytetään, ovat mahdollisimman puhtaita, ja luonnonmukaisia. Ne eivät sisällä rautaoksideja, joten ne soveltuvat myös nikkeliallergiasta kärsiville.

Microblading ei sovellu kaikille, esimerkiksi raskaana olevalle sitä ei tehdä, mutta asiakkaan tilanne kartoitetaan keskustelemalla ennen toimenpidettä.

Toiselle kulmat tarttuvat heti ensimmäisellä kerralla hyvin, toinen saattaa tarvita vahvistuskertoja. Ihotyyppi vaikuttaa asiaan, rasvaisella iholla väri ei välttämättä pysy yhtä hyvin, mutta tämäkin on yksilöllistä.

Aikoja voi varata ottamalla suoraan yhteyttä Mariaan puhelimitse tai sähköpostilla.

RF-Radiofrekvenssihoito

 Ihon kiinteytykseen ja ryppyjen poistoon

 Caretech RF-Cryo hyödyntää magneettipulsseja ja uusinta radiotaajuustekniikka tehokkaasti ja turvallisesti. Laite hoitaa kaikkia ihokerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta kivuttomasti ihonalaiseen kudokseen. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla eikä sen jälkeen tarvita toipumisaikaa.

Radiorekfenssihoito lisää kollageenin muodostusta, johon ihon kiinteys perustuu. Samalla ihon entsyymitoiminta aktivoituu, solukalvojen läpäisevyys paranee sekä pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin, kun verenkierto paranee. Iho kiinteytyy ja tiivistyy hävittäen pienet rypyt ja poimut.

 Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden elektrodin avulla, jotka ovat kosketuksissa ihoon. Taajuus voidaan keskittää tehokkaasti pelkästään hoidettavaan alueeseen.

 

 Hoitotuloksia on kuvailtu uskomattoman hyviksi! Jo ensimmäisellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia.

 Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoidettavia alueita kasvoilla ovat ”hamsteripussit” eli nasolabiaalipoimut, huulirypyt, roikkuva kaulan iho sekä kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

                   

 

 

 Esteitä hoidon suorittamiselle 

 •  Sydämen tahdistin
 • Syöpä ja kasvaimet

 • Skelerodermia (sidekudos sairaus jossa kollageenin määrä lisääntyy ja verisuonet kärsivät)

 • Ei kilpirauhasen alueelle eikä rinnoille

 • Ihosairaudet

 • Tulehdustilat kehossa

 • Silikonit tai metalliset osat hoitoalueella

 • Raskaus

 • lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito

 • Erittäin herkkä iho

  Suosittelemme 4- 8 kerran sarjahoitoa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi 1 – 2 kertaa viikossa.

  Hinnastoon pääset tästä 

YHTEYSTIEDOT

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

KYNSISTUDIO

ALBERTINKATU 6,
90100 OULU

TORIKATU 25,
90100 OULU