Kauneusstudio

 kosmetologipalvelut

sertifioidulla luonnonkosmetiikalla

kauneusstudiossamme

Torikatu 25

Anna-Maria Nettamo

SKY-Kosmetologi

Liikkeemme avataan lähiaikoina, ilmoitamme siitä tarkemmin. 

P. 040 4160 892

anskunettamo@gmail.com

Olen työskennellyt kosmetologina vuodesta 2011 lähtien, keskittyen erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja luonnonkosmetiikkaan. Hoidoissani saat upean ja heti näkyvän tuloksen lisäksi ihanan, kokonaisvaltaisen rentoutumishetken. 

EkoPharma Helsinki on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jonka aktiiviaineina ovat suomalaiset marjat ja kasviuutteet. Lähituotantona, puhtaista raaka-aineista valmistetut tuotteet soveltuvat herkimmällekin iholle ja bioaktiiviset ainesosat takaavat erinomaisen hoitotehon. EkoPharma-tuotteilla on Fi-Natura ekosertifikaatti, joka takaa korkean laadun ja puhtauden, Avainlippu-tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny-tunnus sitoutuneisuudesta eläinkokeettomuuteen.  

RF-Radiofrekvenssihoito
 Ihon kiinteytykseen ja ryppyjen poistoon

 Caretech RF-Cryo hyödyntää magneettipulsseja ja uusinta radiotaajuustekniikka tehokkaasti ja turvallisesti. Laite hoitaa kaikkia ihokerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta kivuttomasti ihonalaiseen kudokseen. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla eikä sen jälkeen tarvita toipumisaikaa.

Radiorekfenssihoito lisää kollageenin muodostusta, johon ihon kiinteys perustuu. Samalla ihon entsyymitoiminta aktivoituu, solukalvojen läpäisevyys paranee sekä pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin, kun verenkierto paranee. Iho kiinteytyy ja tiivistyy hävittäen pienet rypyt ja poimut.

 Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden elektrodin avulla, jotka ovat kosketuksissa ihoon. Taajuus voidaan keskittää tehokkaasti pelkästään hoidettavaan alueeseen.

 

 Hoitotuloksia on kuvailtu uskomattoman hyviksi! Jo ensimmäisellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia.

 Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoidettavia alueita kasvoilla ovat ”hamsteripussit” eli nasolabiaalipoimut, huulirypyt, roikkuva kaulan iho sekä kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

                   

 

 

 Esteitä hoidon suorittamiselle 

  •  Sydämen tahdistin
  • Syöpä ja kasvaimet
  • Skelerodermia (sidekudos sairaus jossa kollageenin määrä lisääntyy ja verisuonet kärsivät)
  • Ei kilpirauhasen alueelle eikä rinnoille
  • Ihosairaudet
  • Tulehdustilat kehossa
  • Silikonit tai metalliset osat hoitoalueella
  • Raskaus
  • lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito
  • Erittäin herkkä ihoSuosittelemme 4- 8 kerran sarjahoitoa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi 1 – 2 kertaa viikossa.Hinnastoon pääset tästä 

YHTEYSTIEDOT

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

KYNSISTUDIO

ALBERTINKATU 6,
90100 OULU

TORIKATU 25,
90100 OULU