Huulten ja kasvojen muotoilu

Julkaistu: 21 helmikuun, 2023

Miksi näitä huulten ja kasvojen muotoiluja tehdään?

Nykyisin elämme hyvin hektisessä ja muuttuvassa maailmassa, jossa meiltä vaaditaan myös nuorekasta ulkonäköä. Ihonhoidolla ja terveellisillä elämäntavoilla säilytämme nuorekkaan ja terveen ihon sekä elinvoiman.

Mutta jos haluat vielä lisää tehoa edellä mainittuihin, silloin on mahdollista tehdä luotettavalla tekijällä esteettisiä hoitoja omaan tarpeeseen. Kyseessä voi olla ihon nuorentava freesaus tai häiritsevien juonteiden silottaminen. Löysien ihoalueiden kiinteytys myös on mahdollista ja kaikista näistä sekä lukuisista muista mahdollisuuksista löytyy lisätietoa alan ammattilaisilta.

Millaisia tuloksia on saatu?

Tekijänä pitää olla kokenut ja työnsä osaava terveydenalan ammattilainen , jolla on näkemystä kuunnella asiakkaan omaa toivetta ja toteuttaa se . Usein asiakkaat empivät ja kokevat pelkoa jopa puuduttamista ja allergisia reaktioita kohtaan. Toimenpiteeseen ryhdyttäessä on tärkeää yhteinen näkemys ja ymmärrys hoidon kulusta.

Tässä kuvasarja huulten muotoilusta

Kyseessä luonnollinen ja hillitty lopputulos

Yllä esimerkki osittaa että toimenpiteellä saadaan kaunista muotoa ihan kaikenikäisille.

Kauniita lopputuloksia myös tässä.

Miten lähden liikkeelle?

Jos harkitset toimenpidettä itsellesi, ota rohkeasti yhteyttä tekijään. Voit tiedustella sähköpostilla alustavasti , jos et halua heti varata konsultaatioaikaa. Annalle voit lähettää viestin anya.likar@gmail.com osoitteeseen. Hän vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Toinen vaihtoehto on varata suoraan aika hänelle kauneusstudioomme https://varaa.timma.fi/kauneusstudiowellhottaret ja toimenpiteet löytyvät sieltä.

Myös hiusongelmissa voit kääntyä hänen puoleen, silloin kyseessä voisi olla hiustenlähtö ja sen hoito mesoterapialla.

Käy tutustumassa tyylikoulu.com/esteettiset hoidot hänen palveluihin, pääset siten alkuun.

Tämän artikkelin sinulle kokosi Elisa Koivumaa

elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

0400-854492

Muuta luettavaa

Hiusten kunto

Mikä voi vaikuttaa hiustesi kuntoon? Kaikki tietävät, että hiukset ovat kehomme terveyden indikaattori.Jos ihminen on terve, myös hiukset ovat terveet.Jopa pieni vika niin monimutkaisessa mekanismissa kuin ihmiskeho voi vaikuttaa hiusten ulkonäköön.Huono tila,...

lue lisää

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi verkkokurssi

7 viikon tehovalmennus naisille, jotka haluavat ottaa vaatekaapin haltuun ja oppia pukeutumaan tehokkaan järkevästi! Tervehdys olen Elisa ! Puhun omasta kokemuksestani sinulle ja uskon, että koet samanlaisia kömmähdyksiä ja epävarmuuksia. Olen aina pitänyt kauniista...

lue lisää

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Esteettiset hoidot täydentävät erittäin monipuolista palveluvalikoimaamme. Hoitolassamme on aloittanut joulukuussa Anna Chekhovska (Suomi) Tässä hän esittelee itsensä Olen kosmetologi ja ihotautilääkäri. Minulla on monen vuoden kokemus huulten, poskipäiden, leuan ja...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU