Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi verkkokurssi

Julkaistu: 20 joulukuun, 2022

7 viikon tehovalmennus naisille, jotka haluavat ottaa vaatekaapin haltuun ja oppia pukeutumaan tehokkaan järkevästi!

Tervehdys olen Elisa !

Puhun omasta kokemuksestani sinulle ja uskon, että koet samanlaisia kömmähdyksiä ja epävarmuuksia. Olen aina pitänyt kauniista vaatteista ja tehnyt niitä myös itse. Vaatekaappi oli täysi, mutta silti se ei tyydyttänyt minun. Kokonaisuuksia ja oikeita värejä ei löytynyt kun tarvetta tuli. Myyjätkään eivät oikein osanneet valita sopivia värejä, pitivät minua syystyyppinä ruskeiden silmieni vuoksi.

Silloin vannoin, että heti kun löydän alan koulutusta, ilmoittaudun mukaan ja sillä tiellä ollaan. Nyt olen saanut tehdä tätä työtä ammatikseni ja nauttinut jokaisesta päivästä. Muiden auttaminen on tosi palkitsevaa ja tietoa on karttunut vuosien saatossa rutkasti.

Tästä on hyvä lähteä liikkeelle:

Nyt kaikki tämä verkossa ihan uutena kurssina tehovalmennuksena. Sinullakin on mahdollista oppia tyylin mestariksi ja samalla säästää rahaa ja luontoa! Olen pakannut pilottikurssille kaiken mahdollisen sinulle näistä pukeutumisen salaisuuksista, joita opiskelemme tammikuun 15 päivästä alkaen . Voit tutustua omaan tahtiin kurssisisältöön ja suljetussa facebook-ryhmässä käsittelemme luottamuksella näitä aiheita.

Onko tämä sinun vaatekaappisi kurssin jälkeen:

Eikö näytä hyvältä?

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat oppia

Tuntemaan omat värisi sekä yhdistelemään niitä oikein. Opit myös itse tekemään värianalyysin ohjeiden mukaan sekä saat värikartan itsellesi.

Tuntemaan vartalosi mallin sekä mittasuhteet. Opit mitkä mallit sopivat juuri sinun kropallesi ja mitä on hyvä välttää.

Tuntemaan oman tyylipersoonasi sekä opit tunnistamaan muitakin vahvuuksia itsestäsi. Näin voit liukua tyylistä toiseen vaivattomasti arkeen ja juhlaan. Et jämähdä paikallesi valinnoissasi ja saat rohkeutta itsellesi.

Valitsemaan oikeanmalliset asusteet kuten silmälasit, laukut, kengät jne omannäköisenä. Saat vinkit myös oikeanmallisesta hiusmallista , joka sopii kasvoillesi.

Opit luomaan positiivisen ensivaikutelman itsellesi ja viestimään hyvällä tavalla itsestäsi sosiaalisissa tilanteissa.

Opit meikkauksen salat meikkaajan opetuksen avulla ja opit valitsemaan oikeat tuotteet oikeaan meikkiin.

Opit kokoamaan puvuston itsellesi kurssin lopuksi sekä saat tietenkin kurssitodistuksen kaikesta oppimastasi.

Kurssille pääset mukaan ilmoittautumalla minulle sähköpostiin elisa.koivumaa@tyylikoulu.com tai soittamalla 0400-854492.

Kurssimaksu on vain 90 € ja materiaalista kokoat oman tyylioppaan.

Lahjaksi kaikille mukaan lähtijöille opas värien oikeaoppisesta yhdistelemisestä eri tilanteisiin.

Kurssi alkaa 15.1 23 ja aikaa ilmoittautua on loppiaiseen saakka. Aloitetaan uusi vuosi täydellisesti uudistuen sekä rahaa säästäen.

Muuta luettavaa

Värianalyysikoulutus itsenäiseen ammattiin

Koulutusinfo värianalyysikoulutukseen Rakastatko pukeutumista ja haluat tietää siitä enemmän, etenkin värianalyysin kautta? Sinua kiinnostavat muoti ja kauneus ja luet mielelläsi muotivinkkejä sekä seuraat ajan trendejä. Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, tämä...

lue lisää

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Voit jälleen varata itsellesi hoidon 24.2 klo 10 alkaen. Pistoshoitoja meillä tekee jälleen huippuammattilainen Aira Peiponen ja hänen yhteystiedot löytyvät etusivulta kohdasta esteettiset hoidot. Tervetuloa

lue lisää

Taas töppäsin

Pukeutumisen virheet näkyvät ja viestit niillä itsestäsi. Haluatko kertoa itsestäsi positiivisesti, lue silloin tämä artikkeli.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU