Oma tyyli-verkkovalmennusohjelma-tavallisille, ihanille ja persoonallisille naisille!

Julkaistu: 30 marraskuun, 2022

Verkkovalmennusohjelma

Onko sinulle käsite kehopositiivisuus tuttu? Oletko miettinyt omaan kehoosi liittyviä hiertäviä kohtia omalla kohdallasi?

70% viestinnästä on ulkoisen olemukseen perustuvaa, mikä luo ihmisille paineita sosiaalisissa tilanteissa. Epävarmuus ja epämukavuus oman tyylin ja pukeutumisen suhteen aiheuttaa turhaan stressiä töissä ja vapaalla. Paitsi että on kyse ihmisten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta, epävarmuus oman tyylin suhteen aiheuttaa myös turhaa vaatteiden ja asusteiden
kertakuluttamista ja pois heittämistä. Oman tyylin löytäminen lisää ihmisten hyvinvointia ja auttaa pääsemään pois
kertakulutusmuodista. Se vähentää kestämätöntä kulutusta. Oman tyylin löytämisen ja siihen luottamisen myötä jokainen tekee vähemmän virhehankintoja ja voi paremmin omannäköisissä vaatteissa, asusteissa ja meikeissä.
Haluamme edistää ihmisten hyvinvointia ja kestävää muotia valmentamalla jokaista löytämään kestävää varmuutta omaan tyyliin.

Voin lohduttaa, niitä on meillä kaikilla sekä epätietoisuutta omasta ulkoisesta olemuksesta. Saatat hakea itseäsi ostelemalla satunnaisia irtokappaleita ja huomaat, että kuitenkin palaat aina omaan luottovaatteeseesi. Irtokappaleet täyttävät kaappisi ja sieltähän ei silloin löydy oikein mitään sopivaa kokonaisuutta, mihin olisit tyytyväinen. Kierre jatkuu, rahaakin tulee tuhlattua. Mitä sinun kannattaa tehdä, on lähteä selvittämään  tämä ongelma pysyvällä tavalla yhdessä meidän kanssa. 

Näitä opimme verkkovalmennuskurssilla.

Kehitä ja päivitä omaa ulkoista imagoasi yhdessä valmentajasi kanssa. Opit itse tekemällä määrittämään omat värisi . Tämä on avainasia vaatekaappisi värien yhdistelemiseksi sekä apuna meikkivärien valinnassa. Myös korusi, asusteesi sekä hiusvärisi löytyvät tämän tiedon avulla. Mukana meikkidemo, jolla pääset opettelemaan omaa kauneusmeikkiäsi.

Oikeat värit nostavat kasvosi esiin..

Kotitehtävien avulla sisäistä ja selvennät ongelmakohdat sekä löydät vastauksen kysymyksiisi.

Opit myös näitä asioita.

Käsittelemme vartalotyypit sekä määritämme asustemallisi työkirjan ohjeiden mukaan Opit itse tekemään kasvonluustoanalyysin, mistä löytyvät vastaukset asusteiden valintaan . Tämä auttaa todella paljon esimerkiksi silmälasiostoksilla.

Sopisiko tälle naiselle pyöreät lasikehykset? Vai olisiko graafisempi malli parempi? Näitä moni pohtii ,mutta usein kuitenkin jäämme myyjän armoille ostopäätöksissämme. Juuri tämän asian ratkaisemme kasvonluustoanalyysin avulla.

Kasvonmuotoja on useita.

Vartalotyypppejä etsimään seuraavaksi

Entäpä ostamasi housut, istuvatko ne vyötäröltä hyvin? Jakkusi voi asettua vyötäröllä väärään paikkaan tai mekkosi on liian pitkä suhteessa kokoosi. Missä on sopivin lahkeen mitan paikka tai hameen helman mitta?

Tähän ongelmaan löytyy vastaus vartaloprofiloinnista, joka tehdään kurssilla ohjeiden mukaan. Saat tarkat mitat, mitkä määrittävät kroppasi mallin ja siihen selkeän ohjeistuksen työkirjan avulla.

Vartalotyyppejä on viisi, mikä sinä olet?

Persoonallisuus esille

Oletko luonnollinen tyyliltäsi?

Mitä persoonallisuustesti kertoo sinulle, selviää kurssilla.

luonnollinen farkkutyttö

Kenties haluat olla jämäkämpi ja rohkeampi?


sopii johtajatyypille

Oma Tyyli –verkkovalmennusohjelma on 2 kuukauden ohjelma oman pukeutumisen, meikin ja imagon kehittämiseen ja päivittämiseen. Valmennusohjelma tarjoaa osallistujalle uusia oivalluksia ja lisää varmuutta ulkoiseen olemukseen.
Valmentajana toimii tyyli- ja imagovalmennuksen kokenut ammattilainen Elisa Koivumaa. Lisäksi valmennusohjelmassa on upeita vierailijoita eri aihealueilta. Aloitus tammikuun puolella.

Valmennusohjelma sisältää huikean tietopaketin ja aihekohtaiset videoluennot. Osallistuja saa ohjelman tueksi työkirjan, joka auttaa oman tyylin ja imagon rakentamisessa, sekä ammattilaisen ohjeita ja vinkkejä hankintoihin ja kierrättämiseen.
Valmentaja sparraa ja ohjaa osallistujia myös henkilökohtaisissa kysymyksissä ja on mukana valmennusryhmän toiminnassa koko ajan. Innostavaa on myös muiden osallistujien yhteishenki ja keskinäinen tuki.


Valmennusohjelman osallistumismaksu on pilotissa 90 e. Pilottivalmennus toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, missä julkaisemme opetusvideot sekä työkirjat. Otamme mukaan vain rajoitetun osallistujamäärän, sillä kyseessä on pilottikurssi. Toivomme, että saamme sinusta yhteistyökumppanin kehittämään sisältöä jatkossa antamalla meille palautetta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla elisa.koivumaa@tyylikoulu.com ja saat lisätiedot kurssimaksun maksamisesta ja kurssiohjelman.

Sopii hienosti joululahjaksi lahjakortin muodossa kaikille pukeutumisesta kiinnostuneille . Voit myös päivittää tietosi kurssin avulla, jos ei isompaa tarvetta ole.

Jään kuulolle ja tervetuloa mukaan!

Terkuin Elisa

elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

Muuta ajankohtaista luettavaa

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Voit jälleen varata itsellesi hoidon 24.2 klo 10 alkaen. Pistoshoitoja meillä tekee jälleen huippuammattilainen Aira Peiponen ja hänen yhteystiedot löytyvät etusivulta kohdasta esteettiset hoidot. Tervetuloa

lue lisää

Pikkujouluohjelmaa yhdessä ystävien kanssa

Tule viettämään mukavia ja ikimuistoisia hetkiä yhdessä meidän kanssa mielenkiintoisen aiheen äärelle. Aiheena voi olla meikkaus , väriprofiloinnit, vartaloanalyysit, asustemallien valinta tai esimerkiksi tyylipersoonallisuudet. Nämä aiheet ovat kestosuosikkeja ja...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU