Rakennekynsiä, kuumakivihoitoja marraskuisena arkisena päivänä

Julkaistu: 24 marraskuun, 2022

Rakennekynnet ja kuumakivihoidot esiteltynä tässä artikkelissa marraskuisena päivänä.

Olen niin ylpeä taitavista tekijöistämme meillä WellHottarilla. Ihanaa, kun föönit huutaa ja puhelin soi kampaamossamme. Se on tällaisena aikana parasta musiikkia korvillemme. Työn hurakkaa.

Meillä on myös uutta ja siitä kerron tässä, sillä aivan uutukainen taiteilija Elena on tullut mukaan vahvistamaan osaajakaartiamme. Elena näyttää tässä kuvassa todelliset taiteelliset kykynsä.

Hän työskentelee kampaamomme tiloissa ja tekee töitä iltaisin sekä lauantaisin, joten voit tulla töistä suoraan nauttimaan hänen osaamisestaan. Saat lopuksi käsihieronnan lahjaksi häneltä.

Tässä kuvassa kurkkaus kampaamoomme, joka ei kyllä hienoilla tiloilla pullistele, mutta osaamisellaan kyllä. Sanotaanhan ettei ole koiraa karvoihin katsomista, se pitää kyllä paikkansa.

Kampaamon hyörinää

Joten rohkeasti tutustumaan kampaamomme osaamiseen.

Kolmas samalle päivälle osuva hemmottelujuttu on hoitolastamme, missä kosmetologimme Tarja tekee ammattitaitoista työtä. Hänellä on tänään kuumakivihieronta vuorossa ja se on huikean nautinnollista puuhaa asiakkaalle. Ei paha tekijällekään, kun voi kynttilän valossa ja musiikin soidessa hemmotella asiakasta.

Hoidossa asetetaan lämpimät erikokoiset kivet keholle, ja niillä hierotaan kroppa varpaitten väleistä pääalueeseen saakka. Et voi arvata, kuinka hyvä olo leviää koko vartaloon ja aivokoppaan. Kivet eivät polta, sillä ne ovat myös pyyhkeen päällä levittämässä lämpöä lihaksiin ja siitä sitten pikkuhiljaa hierontaan.

On muuten pukinkonttiin ihana ehdotus lahjakorttina. Tarjalle löytyy aikoja ja hänet tavoitat hoitolan puolelta . Timman ajanvaraus vie suoraan hänen ajanvaraukseen.

Olemme teitä varten ja haluamme tuottaa hyvää sielulle ja mielelle. Joten tervetuloa sankoin joukoin nauttimaan hoidoista.

Tarjat tavoitat tästä osoitteesta: https://varaa.timma.fi/kauneusstudiowellhottaret . Voit myös soittaa hänelle 040-7616190/ Tarja Björkman

Tämän katsauksen sinulle toimitti

Elisa

Muuta ajankohtaista luettavaa

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Voit jälleen varata itsellesi hoidon 24.2 klo 10 alkaen. Pistoshoitoja meillä tekee jälleen huippuammattilainen Aira Peiponen ja hänen yhteystiedot löytyvät etusivulta kohdasta esteettiset hoidot. Tervetuloa

lue lisää

Pikkujouluohjelmaa yhdessä ystävien kanssa

Tule viettämään mukavia ja ikimuistoisia hetkiä yhdessä meidän kanssa mielenkiintoisen aiheen äärelle. Aiheena voi olla meikkaus , väriprofiloinnit, vartaloanalyysit, asustemallien valinta tai esimerkiksi tyylipersoonallisuudet. Nämä aiheet ovat kestosuosikkeja ja...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU