Ihonhoito kantaa pitkälle

Julkaistu: 15 marraskuun, 2022

Neljä kärpästä yhdellä iskulla

Tässä blogissani kertoilen viimeisimpiä terveisiä WellHottarien palveluista sekä uutuuksista. Ihonhoito kantaa pitkälle ja säännölliset rutiinit auttavat selviämään siitä päivittäin. Jokaisella on omat tapansa, se on hyvä niin, pääasia , että hoidat ihoasi. Ammattilaiset osaavat katsoa ihotyyppisi ja määritellä ihollesi sopivat hoidot sekä hoitotuotteet.

Lue lisää blogista Kauneus- ja Terveyskulma MySkin, missä on hyvin esitelty erilaiset hoitomuodot.

Ilahduttavaa on myös se, että miehetkin ovat alkaneet kiinnostua itsensä hoitamisesta ja panostavat hyviin hoitotuotteisiin. Ihonhoitohan ei ole vain naisten juttu. Myös nuorille kannattaa opettaa hyviä käytänteitä tässä asiassa ja jos tuntuu ettet osaa opastaa nuorta, niin varaa konsultaatio tai vaikka peruskasvohoito, niin hän saa ensi kosketuksen, miltä hoidettu ja puhdas iho tuntuu.

Mitä hoitoja on tarjolla ?

Meidän hoitolassamme on tarjolla monenlaisia hoitoja ja niistä tehdään tosi paljon timantti- ja ultraäänihoitoja sekä ihoa uudistavaa RF-hoitoa perushoitojen lisäksi. Hoitosarjalla on tosi suuri merkitys ja siinä me käytämme Biodroga- sarjaa, jolla saa huipputuloksia kaikille ihotyypeille.

4 in 1 uutuus hoito

Tässä 4 in 1 hoidossa yhdistyy neljä kärpästä yhdellä iskulla. Kun mietit, ottaisitko timanttihionnan vai ultraäänihoidon, tässä hoidossa ovat molemmat sekä paljon muuta.

Esittelen nyt sinulle tämän uutuuden eli hoito sisältää timanttikuorinnan, joka tehdään vähän karheammalla päällä. Tämän hoitovaikutus tehostuu alipaineimuun, johon hoitopää on yhdistetty. Lopputuloksena on tehokas kuorinta.

Seuraavaksi hoidossa käytetään ultraäänihoitoa, jossa ultra tehokkaasti ja hellävaraisesti syväpuhdistaa sekä imeyttää hoitotuotteet ihon sisälle. Lopputuloksena iho on pehmeä ja raikas. Tämä hoito sopii ihan kaikille ja on hellävarainen.

Kolmanneksi hoidossa on jumppausvaihe, eli hoitolaiteella suoritetaan mikrohieronta, joka kiinteyttää ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Myös kollageenin tuotanto lisääntyy hoidon ansiosta, sehän myös silottaa juonteita sekä jäntevöittää ihonalaista kudosta.

Neljänneksi onkin sitten kylmävasara hoito, joka tehdään naamion päälle. Tämä käsittely rauhoittaa ihon lopuksi ja viimeistelee hoitovaikutukset.

Ylimääräistä kaupanpäälle hoidon yhteydessä

Tämän monivaiheisen hoidon viimeistelee kulmakarvojen kestoväri ja muotoilu sekä käsien hieronta.

Eikö olekin upeaa, saat pehmeät kädet ja kauniit kulmat veloituksetta sekä kauniin ja nuorekkaan ihon. Tämä lysti maksaa sinulle vain 149 €, neljä hoitokäsittelyä samalla kertaa sekä kulmat että pehmeät kädet.

Tämä sinun kannattaa varata heti kalenteriisi ja Tarjan kalenteri löytyy timmasta https://varaa.timma.fi/kauneusstudiowellhottaret . Voit myös soittaa hänelle 040-7616190/ Tarja Björkman

Tämän artikkelin sinulle kokosi

Elisa Koivumaa

Muuta luettavaa

Huulten ja kasvojen muotoilu

Miksi näitä huulten ja kasvojen muotoiluja tehdään? Nykyisin elämme hyvin hektisessä ja muuttuvassa maailmassa, jossa meiltä vaaditaan myös nuorekasta ulkonäköä. Ihonhoidolla ja terveellisillä elämäntavoilla säilytämme nuorekkaan ja terveen ihon sekä elinvoiman. Mutta...

lue lisää

Hiusten kunto

Mikä voi vaikuttaa hiustesi kuntoon? Kaikki tietävät, että hiukset ovat kehomme terveyden indikaattori.Jos ihminen on terve, myös hiukset ovat terveet.Jopa pieni vika niin monimutkaisessa mekanismissa kuin ihmiskeho voi vaikuttaa hiusten ulkonäköön.Huono tila,...

lue lisää

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi verkkokurssi

7 viikon tehovalmennus naisille, jotka haluavat ottaa vaatekaapin haltuun ja oppia pukeutumaan tehokkaan järkevästi! Tervehdys olen Elisa ! Puhun omasta kokemuksestani sinulle ja uskon, että koet samanlaisia kömmähdyksiä ja epävarmuuksia. Olen aina pitänyt kauniista...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU