Tyhy virkistyspäivä

Julkaistu: 08 huhtikuun, 2022

Tervetuloa virkistymään ja rakentumaan yhteiseen tyhy-virkistyspäivään. Tyhy-päivä sopii kaikenlaisille työyhteisöille sekä muillekin ryhmille työn ulkopuolella.

Panostus omaan hyvinvointiin kehittää aina yhteistä hyvää tavalla taikka toisella. Se heijastuu perheen sekä työyhteisön piirissä positiivisuutena ja virkistyneenä olemuksena. Lisää omaa itsetuntemusta ja avaa uusia näköaloja sekä toimintatapoja.

Olen rakentanut kolme itsenäistä osiota, joista voimme koota päivän sisällön toiveiden mukaan sekä aikataulun mukaan.

Yksi osio kestää noin 2,5 tuntia ja kolmen osion kokonaisuus voidaan yhdistää puolikkaaksi päiväksi 4-5 tuntia.

Aihevalinnat ovat seuraavat

Värikkäästi kohti kesää sillä värillä on väliä!

Tässä osiossa opiskelemme värioppia sekä teen jokaiselle henkilökohtaisen väriprofiloinnin. Opetan värien yhdistämisen sekä löytämään päävärisi omaan vaatekaappiisi sekä yhdistelmävärit asustamiseen. Näistä väreistä ammennat kaiken, mitä ylipäätään haluat tietää eli löydät niiden avulla sinulle sopivat hius- ja meikkivärit, korut sekä muut asusteet. Koko paketti kerralla ja ostokset ovat helppoja tämän koulutuksen jälkeen.

Mitkä värit pukevat sinua parhaiten?

Rakas kroppani mun eli vartalot syyniin positiivisesti!

Tämä osio on hyvin käytännönomainen mittauksineen ja mittasuhteiden etsimisineen. Tätä varten ei tarvitse laihduttaa eikä piilotella itseä, vaan olet rohkeasti sellainen kuin mitat näyttävät! Tämä on juuri koulutuksen tarkoitus eli kunnioitat kroppaasi etkä etsi vain virheitä. Käännetään ne vahvuuksiksi, sillä kaikki vartalotyypit voivat pukeutua kauniisti eikä piilouduta epämääräisiin isoihin kaapuihin tai mustaan univormuun.

Puvusto alkaa rakentumaan pikkuhiljaa sinun näköiseksi ja kokoiseksi. Säästät myös selvää rahaa kun ostoksesi järkevöityvät ja löytyy jatkossa mielekästä päällepantavaa.

Kaunista kasvoille eli helpot meikkivinkit jokaiselle!

Tässä osiossa opiskelemme helppoja meikkivinkkejä, joilla selviät arjessa viidessä minuutissa. Enää et voi sanoa ettei minulla ole aikaa. Se on tekosyy jättää huolehtimatta omasta ehostuksesta, mikä toimii myös ihoa hoitavana ja suojaavana ilman saasteita ja ärsytyksiä vastaan. Punoituskin kasvoilla vähenee, kun suojaat oikeaoppisesti ja saat samalla suojan auringon haittoja vastaan. Yhdellä tuotteella pärjäät arjessa, kaksi on jo hyvä, mutta kolmella toimit jo loistavasti. Voit samalla unohtaa ikävät pohjustukset ja erikoistehosteet, jotka useimmiten vain nostavat ongelmakohtia entistä enemmän esille.

Pieni sipaisu oikeaa tuotetta oikeaan paikkaan tekee meikkaamisesta helppoa ja mukavaa. Olo on itsevarma ja tyytyväinen.

Koulutuksen osat on itsenäisiä kokonaisuuksia ja yhdistelemällä niitä voimme rakentaa isomman kokonaisuuden. Suositeltava ryhmäkoko on viisi henkilöä. Varaan koulutukseen myös kahvi/tee tarjoilun ja sopimuksen mukaan siihen voidaan liittää myös kuplivaa mukaan.

Koultusten hinnat alkavat 79 €/ osallistuja yksi osa-alue

Kaksi osa-aluetta 150 €/ osallistuja

Kolme osa-aluetta 195 /osallistuja

Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla elisa.koivumaa@tyylikoulu.com tai soittamalla 0400-854492

Kouluttajana

Elisa ja Natalia

.

Muuta luettavaa

Taas töppäsin

Pukeutumisen virheet näkyvät ja viestit niillä itsestäsi. Haluatko kertoa itsestäsi positiivisesti, lue silloin tämä artikkeli.

lue lisää

Huulten ja kasvojen muotoilu

Miksi näitä huulten ja kasvojen muotoiluja tehdään? Nykyisin elämme hyvin hektisessä ja muuttuvassa maailmassa, jossa meiltä vaaditaan myös nuorekasta ulkonäköä. Ihonhoidolla ja terveellisillä elämäntavoilla säilytämme nuorekkaan ja terveen ihon sekä elinvoiman. Mutta...

lue lisää

Hiusten kunto

Mikä voi vaikuttaa hiustesi kuntoon? Kaikki tietävät, että hiukset ovat kehomme terveyden indikaattori.Jos ihminen on terve, myös hiukset ovat terveet.Jopa pieni vika niin monimutkaisessa mekanismissa kuin ihmiskeho voi vaikuttaa hiusten ulkonäköön.Huono tila,...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU