Toimiva peruspuvusto-kurssi

Julkaistu: 18 helmikuun, 2022

Tarkkaan mietitty, laadukas peruspuvusto on toimivan vaatevalikoiman runko. Puvuston rakennat harkitusti 5-8 vaatteen avulla, kun tiedät miten yhdistät värit ja mallit itsellesi sopiviksi. Saat yli 30 vaihtoehtoa käyttöösi.

Kokoa puvustosi perusasuista kuten housuista, hameista, mekoista jne ja lisää niihin yhteensopivia kepeämpiä asusteita.

Lisäasusta vielä huiveilla, sukilla, kengillä, laukuilla jne kauniiksi kokonaisuudeksi.

Tarvitset suunnitelmallisuutta, yhdisteltävyyttä ja ajattomuutta. Tunnista myös vartalosi muoto ja värisi, niin olet valmis töihin kokoamaan erilaisia puvustoja itsellesi. Säästät aikaa ja rahaa sekä luontoa karsimalla kaiken turhan. Saat hyvän mielen itsellesi ja arki toimii.

Tule mukaan kurssille oppimaan tämä taito yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Voit tuoda kurssipaikalle ne kysymysmerkkivaatteet, jotka roikkuvat kaapissasi käyttämättä. Karsimme ja kokoamme järkevän kokonaisuuden , joka toimii sinulla pitkään.

Ensimmäinen kurssi-ilta sisältää väriprofiloinnin jokaiselle ja mukaan tulee värikartta ja ohjeet.

Toisena kokoontumiskertana teemme vartaloanalyysit ja strategiset mittaukset vartalotyypin määrittämiseksi. Mukaan kuvallinen materiaali.

Kolmantena iltana kokoamme puvustot sinun runkovaatteen ympärille.

Kurssille otetaan viisi osallistujaa kerrallaan ja kurssimaksu on 69 € per kurssi-ilta. Maksu kerätään aina illan alussa osallistujilta. Ilmoittaudu sähköpostilla tai soittamalla ja kokoa ryhmä kasaan. Sovimme kurssi-illat yhdessä.

Tarjoiluna kahvi/ tee.

Elisa Koivumaa

elisa.koivumaa@tyylikoulu.com ja 0400-854492

Muuta luettavaa

Värianalyysikoulutus itsenäiseen ammattiin

Koulutusinfo värianalyysikoulutukseen Rakastatko pukeutumista ja haluat tietää siitä enemmän, etenkin värianalyysin kautta? Sinua kiinnostavat muoti ja kauneus ja luet mielelläsi muotivinkkejä sekä seuraat ajan trendejä. Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, tämä...

lue lisää

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Voit jälleen varata itsellesi hoidon 24.2 klo 10 alkaen. Pistoshoitoja meillä tekee jälleen huippuammattilainen Aira Peiponen ja hänen yhteystiedot löytyvät etusivulta kohdasta esteettiset hoidot. Tervetuloa

lue lisää

Taas töppäsin

Pukeutumisen virheet näkyvät ja viestit niillä itsestäsi. Haluatko kertoa itsestäsi positiivisesti, lue silloin tämä artikkeli.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU