Väriprofilointikoulutus

Julkaistu: 04 helmikuun, 2022

Oletko kova shoppailemaan ja rahaa kuluu liikaa vaatteisiin. Et löydä sopivaa päällepantavaa eikä sopivaa vaatetta ole kun tulee lähtö johonkin tapaamiseen. Nyt on hyvä aika laittaa asia kuntoon .

Tule mukaan , niin opetan ja kokoan sinulle oikeanvärisen puvuston sekä opetan kuinka saat muutamalla vaatteella kymmeniä vaihtoehtoja. Löydät omat lempisävysi ja ostaminen on helppoa tämän jälkeen, kun tietää mitä hakee.

Opit myös ryhmittelemään värejä kuten perusvärit ja aksentit sekä löydät parhaimmat hius- ja meikkisävyt koulutuksessa.

Saat mukaasi painetun värikartan jonka avulla pääset kokoamaan vaatekaappisi kevään kuoseihin.

Varaa aikaa noin 2 tuntia niin ehdimme käydä läpi sinun henkilökohtaisen värivuodenaikasi sekä opastuksen. Jos haluat meikkivinkkejä, niin kerron niistäkin mielellään ja etsin parhaimmat värivinkit siihenkin.

Voit varata ajan timman kautta tai sähköpostitse.

Voit osallistua koulutukseen edullisella ryhmähinnalla jos paikalla on useampi henkilö. Voit tulla ystäväsi kanssa tai pienellä ryhmällä. Hinnat alkaen ryhmähinnalla 69 e . Henkilökohtainen opastus alkaen 95€ -195 €.

Tervetuloa oppimaan!

Terveisin

Elisa

yhteystiedot elisa.koivumaa@tyylikoulu.com ja 0400-854492 / 040-4160892

Muuta luettavaa

Taas töppäsin

Pukeutumisen virheet näkyvät ja viestit niillä itsestäsi. Haluatko kertoa itsestäsi positiivisesti, lue silloin tämä artikkeli.

lue lisää

Huulten ja kasvojen muotoilu

Miksi näitä huulten ja kasvojen muotoiluja tehdään? Nykyisin elämme hyvin hektisessä ja muuttuvassa maailmassa, jossa meiltä vaaditaan myös nuorekasta ulkonäköä. Ihonhoidolla ja terveellisillä elämäntavoilla säilytämme nuorekkaan ja terveen ihon sekä elinvoiman. Mutta...

lue lisää

Hiusten kunto

Mikä voi vaikuttaa hiustesi kuntoon? Kaikki tietävät, että hiukset ovat kehomme terveyden indikaattori.Jos ihminen on terve, myös hiukset ovat terveet.Jopa pieni vika niin monimutkaisessa mekanismissa kuin ihmiskeho voi vaikuttaa hiusten ulkonäköön.Huono tila,...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU