Meikkipohjan apu kirjavalle iholle

Julkaistu: 05 tammikuun, 2022

Aikaisemmin esittelin sinulle laajasti erilaisia meikkipohjia, joilla pystyt saamaan kauniin tasaisen ihon itsellesi.

Vaihtoehtoja on useita, joista jokainen voi valita mieluisensa ihotyypin ja peittävyyden suhteen. Lähestymme myös pikkuhiljaa kevättä ja auringon paistetta, jolloin ihon suojaaminen on tosi tärkeää.

Olen huomannut monen asiakkaan unohtavan ihon tasaisuuden merkityksen, kaunis kampaus näyttää vielä kauniimmalta, kun kasvot ovat kauniin hehkuvat ja tasaisen väriset. Lopputulokseen tällä on iso merkitys, sillä me katsomme aina kokonaisuutta, emme hae yksityiskohtia kun kohtaamme ihmisiä. Myöhemmin tulee sitten kiinnittäneeksi yksityiskohtiinkin tarkempaa huomiota.

Järjestimme vapaaehtoisille asiakkaillemme mahdollisuuden tulla meikattavaksi ja moni lupasikin olla ihan julkisesti mallina.

Halusimme näyttää heille ja teille kuvien kanssa kuinka helposti saat tasaisen värin ja peität häiritsevän kirjavuuden kasvoillasi.

Yllä olevassa kuvassa on tyypillinen tilanne, jossa couperosa on poskipäillä ja nenän seudulla.
Tässä kuvassa punoitus on peitetty keveällä mineraalipohjalla, iho on samettisen tasainen.

Ei ole vaikea arvata kumpi parempi asiakkaan mielestä. Tärkeintähän on asiakkaan tyytyväisyys ja siitä me tietenkin olemme hyvillämme.

Yhdellä tuotteella saat tehtyä tämän tasaisen lopputuloksen ja aamulla kun kiire painaa, huomaat kuinka iso helpotus on selvitä muutamassa sekunnissa näin hyvään lopputulokseen. Työmeikkiin ei sitten paljoa muuta tarvitsekaan, ehkä voit sipaista vähän huulipunaa ja kulmat kannattaa myös tarkistaa.

Toinen mallimme . Hänen iho on saanut kauniin värin yhdellä tuotteella.

Vaikeasta helppoon.

Olen huomannut kuinka vaikeasti naiset tekevät meikkinsä. En valehtele, kun kerron, että useat tarvitsevat 5-6 eri tuotetta saadakseen ihon tasaisen näköiseksi. Tämä tulee myös kalliiksi, sillä olemme laskeneet yhteen näitä tuotteita monesti asiakkaan kanssa ja pelkästään pohjustustuotteet voivat olla 150 € purkkeineen. Niillä teet vasta pohjustuksen ja kyseessä ovat edullisimmat tuotteet mitä markkinoilla on. Tämän mallin pohjustustuote maksaa noin reilu 40 € ja kesto on pitkä tuotteella ja säilyvyys vuosia.

Meillä on nyt tarjolla meikkikurssi, johon sisältyy kolme opetusiltaa kahden opettajan vetämänä. Tule mukaan oppimaan kauneusmeikin vaiheet ryhmäämme. Aloitamme koulutuksen, kun korona rauhoittuu ja saamme taas kokoontua. Ilmoittaudu mukaan soittamalla tai sähköpostilla. Yhteen ryhmään otamme 5 opiskelijaa kerralla ja järjestämme kursseja tarpeen mukaan useampia jos halukkaita löytyy. Kurssin hinta on muutaman kympin eli käytännössä melkein ilmainen, mutta opetus on hyvä.

Soita minulle 0400-854492 tai laita sähköpostia elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

Palataan taas tuonnempana ja en pidä näin pitkää taukoa enää, mitä nyt tuli pidettyä. Kohti valoa ja parempaa ollaan matkalla!

Mukavaa alkavaa vuotta ja nähdään kurssilla!

Muuta luettavaa

Huulten ja kasvojen muotoilu

Miksi näitä huulten ja kasvojen muotoiluja tehdään? Nykyisin elämme hyvin hektisessä ja muuttuvassa maailmassa, jossa meiltä vaaditaan myös nuorekasta ulkonäköä. Ihonhoidolla ja terveellisillä elämäntavoilla säilytämme nuorekkaan ja terveen ihon sekä elinvoiman. Mutta...

lue lisää

Hiusten kunto

Mikä voi vaikuttaa hiustesi kuntoon? Kaikki tietävät, että hiukset ovat kehomme terveyden indikaattori.Jos ihminen on terve, myös hiukset ovat terveet.Jopa pieni vika niin monimutkaisessa mekanismissa kuin ihmiskeho voi vaikuttaa hiusten ulkonäköön.Huono tila,...

lue lisää

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi verkkokurssi

7 viikon tehovalmennus naisille, jotka haluavat ottaa vaatekaapin haltuun ja oppia pukeutumaan tehokkaan järkevästi! Tervehdys olen Elisa ! Puhun omasta kokemuksestani sinulle ja uskon, että koet samanlaisia kömmähdyksiä ja epävarmuuksia. Olen aina pitänyt kauniista...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU