Parhaimmat meikkipohjat ihollesi

Julkaistu: 07 heinäkuun, 2021

Edellisessä kirjeessäni kerroin mineraalituotteiden historiasta sekä niiden vaikutuksesta iholle. Erityisesti meidän vaaleaihoisten suomalaisten kannattaa olla nyt kuulolla, sillä me kärsimme monista iho-ongelmista juuri ihon herkkyyden ja vaaleuden vuoksi. Iho on tärkeää opetella suojaamaan oikein eli se tarkoittaa oikeaa tuotetta ihollesi oikeansävyisenä ja laatuisena sekä auringon haittavaikutuksia minimoiden.

Kärsimme usein couperosasta , ruusufinnistä, erilaisista herkkyysihottumista, atooppisesta ihosta, aknesta jne. Lista on pitkä ja usein onkin vaikeaa löytää sopivaa tuotetta ongelmaiselle iholle. Tuotteen pitää olla puhdas ja hoitava, jotta sitä voit turvallisesti käyttää juuri näissä tapauksissa. Jane Iredalen tuotteet täyttävät juuri nämä vaatimukset. Tuotteet ovat ihan kaikille, myös ei ongelmallisille. Monet kysyvätkin tästä, voiko niitä käyttää normaalituotteen tavoin. Ne ovat ihan kaikille, mutta myös vaikean iho-ongelman kanssa painiva henkilö saa näillä kauniin ihon itselleen ja tuote samalla hoitaa ongelma-aluetta.

Irtopohja, Amazing Base

Irtopohja

Tämä tuote on suosikki monelle, sillä se on mikrohienoa mineraalia ilman täyte- tai jatkeaineita. Mikroskooppisen pienet, litteät, kristallimaiset kiteet muodostavat iholle lomittaisen kerroksen, jonka alla iho hengittää normaalisti. Tässä tuotteessa ei ole talkkia, alumiinia, petrokemiallisia väriaineita eikä mineraaliöljyjä, jotka tukkisivat ihohuokosia. Peittokyky tulee ihan ohuella määrällä, sillä pigmentit ovat täydelliset. Aurinkosuoja on 18-20 sekä tuote on vettä hylkivä, jolloin iholle ei pääse epäpuhtauksia.

Sivele tuotetta ohuita kerroksia chisel-siveltimellä ja värivaihtoehtoja löytyy ihan kaikille. Tässä värinvalinnassa tarvitset meidän ammattilaisten apua, jota tarjoamme mielellämme.

Pure Pressed Base eli puristepohja

Puristepohja

Tämä pohja on meillä eniten myydyin tuote. Asiakkaat tykkäävät tuotteesta sen kiinteän rakenteen vuoksi. Tuote on valmistettu samoin mikrohienoista mineraaleista ja tähän on lisätty antioksidantteja kuten männyn kuoren uutetta sekä E-vitamiinia. Pure Pressed Base on hieman ohuempi ja mattamaisempi kuin irtonainen Amazing Base.

Saatavana samoina sävyinä kuin Amazing Base, sekä lisäksi kahdeksan tummempaa sävyä tummasta kullasta mahonkiin. Suositellaan levitettäväksi kasvoille tasapäisellä siveltimellä.

Tässä alla olevassa kuvassa näet tyypillisen punoituksen vasemmalla puolella, joka on peitetty ohuella meikkipohjalla.

Seuraavassa kuvassa on tyypillinen suomalainen ihotyyppi, jossa on poskipään alueella punoitusta. Tämä hento punoitus menee piiloon keveällä sipaisulla jompaa kumpaa edellä mainitsemaani meikkipohjaa. Punoittava alue on hyvä peittää ensin ja sitten keveästi häivyttäen kohti reunoja edeten loppu meikkipohja. Lopputulos on luonnollisen pehmeä ja kevyt sekä pysyvä. Näin helteiden aikaan huomaat, kuinka tuote pysyy hyvin eikä lähde valumaan hikinorona pois. Olet luonnollisen raikas koko ajan. Hikihelmet kannattaa painella kasvopaperilla, jos sellaisia tulee, älä lisää tuotetta, vain painele keveästi.

Täydellisesti peittävä mineraali BB-voide

Täydellisesti peittävä Glow Time mineraali BB-voide ravitsee, suojaa, hellii sekä kirkastaa ihoa samanaikaisesti. Ihosta tulee hohtavan samettinen. Voiteessa yhdistyvät meikkipohja, peitevoide, aurinkosuoja, kosteusvoide ja anti-aging samassa tuotteessa. Aurinkosuoja SPF 25 ja iso koko riittää pitkäksi aikaa. Tuotetta otetaan pikkuinen tippa, joka levittyy joko foundation pensselillä tai sienellä, myös puhtain sormin.

BB-voide

Tätä tuotetta voit käyttää myös lisäpeittona muiden tuotteiden alla ja sitä voit myös laimentaa pohjustustuotteella Smooth Affairilla . Tuote on silloin silkinohut ja toimii vaikeammissa ihon ongelma-alueiden peitossa hienosti.

Värisävyjä löydät useita:

BB1 valkoinen, Aasiassa nimellä valkaisija

BB3 vaalea, hieman kylmä sävy.

BB5 keskivaalea, lämmin Golden Glow-sävyinen

BB7 tummahko, lämmin Latte-sävyinen

BB11 tumma, etninen sävy Mink/ Terra-sävyinen

Värihelmipohjan käyttöohje

Värihelmipohja

Nestemäinen Liquid Minerals-meikkivoiteen käyttö on helppoa, mutta muutamia ohjeita tässä tulee, jotta saat siitä kaiken hyödyn irti. Tätä nestemäistä meikkivoidetta voit käyttää joko yksin tai yhdessä irto- ja puristepohjan kanssa.

Tuote muotoutuu jokaisen ihon mukaisesti, sillä pohja asettuu iholle oman värin, kosteuden sekä ihotyypin mukaan, muuttuen eri puolilla kehoa. Tämä ei ole siis perinteinen meikkivoide , sillä tuotteen geelissä uivat suuret liposomit rikkoutuvat pumpussa olevaan sihtiin ja mikroskooppisen pienet liposomit taas rikkoutuvat tuotetta levitettäessä sekä ihon lämmössä.

Ensimmäisellä pumppauksella pumpusta tulee kirkasta geeliä, jota voit käyttää vaikka käsivoiteena tai kuivalla iholla lisäkosteuttajana. Pumpusta tuleva meikkivoide voi olla hieman kokkareista. Tämä on normaalia ja ihon lämpö tasoittaa tuotteen silkkimäiseksi. Tuotteen voit levittää joko flokkisienellä, foundation -siveltimellä tai puhtailla sormilla. Mikäli käytät kuivaa sientä , saat vahvemman peiton kun taas kostutettu sieni toimii kevyeen meikkiin hyvin. Työstä tuote tasaiseksi kasvoille. Värisävyn etsimisessä autamme sinua kokeillen kasvoille tuotetta.

Dream Tint -Sävyttävä päivävoide

Sävyttävä päivävoide

Keveän meikin ystäville sävyttävä päivävoide on yksi vaihtoehto. Tuote sisältää merileväuutetta, joka lisää ihon kimmoisuutta, kosteutta sekä toimintaa. Tuote sisältää ruskeaa levää, joka puhdistaa ja suojaa ihoa. Punainen levä taas virkistää ja vihreä levä kosteuttaa ja rauhoittaa. Tuote on öljytön ja sopii mainiosti myös vaativampaan pohjustukseen.

Levitä tuote Blending-siveltimellä ja sitä on saatavan 5 eri sävyä: Light, Medium Light, Medium, Medium Dark sekä kolme erikoissävyä : Warm Bronze, Peach Brightener, ja Lilac Brightener. Nämä erikoissävyt antavat kauniin hehkun kalpealle iholle sekä kirkastaa ihon väriä.

Niksejä meikkipohjan levittämiseen

Muutamia niksejä meikkipohjien levittämiseen on paikallaan. Olen törmännyt näihin kysymyksiin silloin tällöin ja on hyvä vielä käydä nämä seikat läpi.

Liikaa kiiltoa

Jos laitat tuotetta yhdellä kertaa liikaa paksun kerroksen tai levität sitä tavallisella meikkisienellä, lopputulos voi kiiltää. Tämä ongelma poistuu oikealla työkalulla ja ohuesti levittämällä tuotetta alkaen ylhäältä otsasta alaspäin. Kerroksia lisätään vähän kerrallaan kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen. Satsaa aitoihin ja alkuperäisiin siveltimiin, jotka on kehitetty juuri näitä tuotteita ajatellen. Tähän Chisel-sivellin on paras ja tuote levittyy tasaisesti eikä sitä mene hukkaan. Oikealla hoidolla siveltimet ovat melkein ikuisia, palaan tähän myöhemmin.

Tuo esille juonteet sekä huokoset

Kokeile puristepohjaa irtopohjan sijaan. Voit myös sekoittaa irtopohjaa pieneen määrään kosteusvoidetta ja levität sen ongelma-alueelle. Tämän jälkeen meikkipohja kasvoille ohuina kerroksina.

Epätasainen ja laikukas

Tässä tapauksessa yleisin syy on se, että iho ei ole ollut kuiva. Kosteusvoide ei ole täysin imeytynyt. Smooth Affair- primeri tasoittaa ihon ja tuote levittyy silloin tasaisesti iholle. Rasvaiselle iholle tämä on parempi vaihtoehto kuin kosteusvoide. Myös väline, jolla levität tuotteen, on suuri merkitys. Tavallinen meikkisieni ei toimi, koska se ei ole liukuva, silloin se jättää epätasaisen jäljen. Jälleen kerran, panosta oikeaan siveltimeen. Puuterirasioissa olevat sienet ovat tarkoitettu vain meikin korjailuun.

Väärä väri

Usein ongelmana on väärä valaistus meikkiä valittaessa. Luonnonvalo on ehdottomasti paras värin määrittämiseen. Testaa väri aina kaulan lähelle, näin vältyt naamarivaikutelmalta. Mehän emme suosittele meikkipohjaa kaulalle, vaan kasvojen alueelle. Siksi valitsemme aina asiakaalle värin huolella, jotta sävy on oikea ja siitä tulee yleensä asiakkaalle lempituote. Jos olet ostanut ns vääriä sävyjä, niitä voit sekoitella keskenään. On olemassa keltapohjaisia ja vaaleanpunapohjaisia sävyjä sekä neutraaleja sävyjä. Liian vaalea sävy korjaantuu lisäämällä päälle vähän tummempaa tai liian keltainen korjaantuu lisäämällä punertavaa päälle ja painvastoin. Turvallisin tapa on hakea tuote heti oikeansävyisenä liikkeestämme. Näin säästyt ylimääräisiltä rahankuluilta sekä harmeilta!

Näistä vinkeistä on varmaan sinulle apua ja aina voit kysyä meiltä ammattilaisilta lisää, jos joku asia jäi vaivaamaan.

Tule käymään liikkeessämme niin etsimme sinulle parhaimman meikkipohjan tarpeesi mukaan. Suosittelen käyttämään tuotteita jo aurinkosuojan takia päivittäin. Ihosi säilyy nuorekkaana ja tasaisena, kun hoidat sitä suojaamalla oikeilla raaka-aineilla.

Helteisin kesäterveisin

Elisa Koivumaa

WellHottaret

Torikatu 25, 90100 Oulu

yhteystiedot : elisa.koivumaa@tyylikoulu.com tai 0400-854492

Muuta luettavaa

Värianalyysikoulutus itsenäiseen ammattiin

Koulutusinfo värianalyysikoulutukseen Rakastatko pukeutumista ja haluat tietää siitä enemmän, etenkin värianalyysin kautta? Sinua kiinnostavat muoti ja kauneus ja luet mielelläsi muotivinkkejä sekä seuraat ajan trendejä. Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, tämä...

lue lisää

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Voit jälleen varata itsellesi hoidon 24.2 klo 10 alkaen. Pistoshoitoja meillä tekee jälleen huippuammattilainen Aira Peiponen ja hänen yhteystiedot löytyvät etusivulta kohdasta esteettiset hoidot. Tervetuloa

lue lisää

Taas töppäsin

Pukeutumisen virheet näkyvät ja viestit niillä itsestäsi. Haluatko kertoa itsestäsi positiivisesti, lue silloin tämä artikkeli.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU