K18 Peptide teknologia

Julkaistu: 23 helmikuun, 2021

TÄYSIN UUSI, INNOVATIIVINEN LÄHESTYMISTAPA HIUSTENHOITOON

Aikaisemmin hiustenhoitotuotteet ovat pystyneet aikaansaamaan korjatun hiuksen illuusion pinnallisesti,
paikkaamalla ja kiillottamalla hiuksen pintaa kosmeettisilla aineilla, kuten öljyillä ja silikoneilla ja
parhaimmillaankin vain tilapäisesti “liimaamaan” hiuksen rakennetta hetkellisesti kuntoon sähkövarauksin.
K18Hair ennallistaa kokonaisvaltaisesti hiuksen rakenteen sisältäpäin, ei pelkästään rikkisidoksia vaan vaurioituneet keratiiniketjut
– lähelle hiuksen alkuperäistä, tervettä kuntoa ennen kemiallisten käsittelyiden ja muiden ulkoisten tekijöiden
aihettamia vahinkoja – käyttäen biomimeettistä teknologiaa.

MITEN K18PEPTIDI™ TOIMII?

Ymmärtääksemme K18Hair -tuotteiden toiminnan, meidän tulee ymmärtää hiuksen rakennetta. Hiuksen sisemmässä kuitukerroksessa, eli cortexissa on ketjumainen, tikapuumainen aminohapoista, ja niiden muodostamista polypeptidiketjuista edelleen muodostuva keratiinirakenne. Hiuksen rakennetta ylläpitää pitkät keratiinisäikeet ja keratiinisäikeet muodostavia polypeptidiketjuja yhdistävät disulfidi- eli rikkisidokset, sekä vety- ja suolasidokset.  Kemialliset käsittelyt, kuten hiuksen vaalennus ja kestovärjäys vahingoittavat ja katkovat hiuksen rakennetta ylläpitäviä rakenteita. Ei pelkästään rikkisidokset, vaan myös koko rakennetta ylläpitävät pitkittäiset keratiiniketjut katkeilevat ja rikkoutuvat.

Aikaisemmin on jo tehty keksintöjä, joilla on kyetty vähentämään kemiallisessa käsittelyssä aiheutuvia vahinkoja korjaamalla hiuksen rikkisiltoja ja vähentämällä niiden katkeilua. Rikkisiltoja eli poikittaissidoksia on näissä aineissa korjannut esimerkiksi dikarboksyylihaposta ja emäksestä muodostuva suola, joka asettuu katkenneen poikittaissidoksen ja kemiallisessa käsittelyssä vapautuvan happiatomin väliin, jolloin hiuksiin ei synny happivaurioita ja katkennutta sidosta on pystytty lyhytkestoisesti korjaamaan. Näin aikaansaadut väliaikaiset sähkövarauksiin perustuvat sidokset ovat poistuneet hiuksesta melko nopeasti. Lisäksi ne eivät ole vastanneet lainkaan hiuksessa syntyvään isompaan ongelmaan, joka on itse polypeptidiketjujen ja keratiinisäikeiden katkeaminen.

 K18Peptide on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva aine, joka korjaa ja ennallistaa biomimeettisesti ja kokonaisvaltaisesti hiuksen keratiinirakenteen. Paras tulos saavutetaan progressiivisesti 4-6 peräkkäisen käsittelykerran aikana. K18Peptidi ja sen korjaava vaikutus ei hiuksesta “peseydy pois”, mutta koska hius on edelleen alttiina ulkoiselle rasitukselle ja uusille vaurioille, tulee uusia vaurioita edelleen korjata ja hoitoa ylläpitää.

K18HAIR TUOTTEETOlemme tehneet hoitoja jo useammalle asiakkaalle ja tulokset ovat olleet todella hienot ja asiakkaat tyytyväisiä.

Kun varaat seuraavan käyntisi niin muista pyytää tämä hoito mukaan pakettiin. Hoito on kuitenkin edullinen lisä hiuksiesi kunnolle ja ehdottomasti suositeltava kaikille.

Tekstin on kirjoittanut

Elisa Koivumaa

WellHottaret

Torikatu 25 Oulu

elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

0400-854492

Muuta luettavaa

Värianalyysikoulutus itsenäiseen ammattiin

Koulutusinfo värianalyysikoulutukseen Rakastatko pukeutumista ja haluat tietää siitä enemmän, etenkin värianalyysin kautta? Sinua kiinnostavat muoti ja kauneus ja luet mielelläsi muotivinkkejä sekä seuraat ajan trendejä. Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, tämä...

lue lisää

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Voit jälleen varata itsellesi hoidon 24.2 klo 10 alkaen. Pistoshoitoja meillä tekee jälleen huippuammattilainen Aira Peiponen ja hänen yhteystiedot löytyvät etusivulta kohdasta esteettiset hoidot. Tervetuloa

lue lisää

Taas töppäsin

Pukeutumisen virheet näkyvät ja viestit niillä itsestäsi. Haluatko kertoa itsestäsi positiivisesti, lue silloin tämä artikkeli.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU