Ikääntymisen merkit ihossa

Julkaistu: 07 joulukuun, 2020

Miten ihosi ikääntyy?

Vuosien kertyminen vaikuttaa erityisesti ihoon ja ennen niin nuori ja kimmoisa ihosi muuttuu väistämättä veltommaksi ja uurteisemmaksi. Myös maksaläikät eli pignmenttimuutokset ilmestyvät iholle, kun ikävuosia kertyy lisää.

Ennen niin kauniin heleä ja kimmoisa iho muuttuu pikkuhiljaa iän myötä kuivemmaksi ja värittömämmäksi. Tummat silmänaluset vaivaavat useita sekä nesteiden kertyminen silmien alle ovat myös nuorilla tyypillisiä ongelmia. Jos tupakoit ,niin riski on vielä suurempi ja ihosi muuttuu sameammaksi ja ohuemmaksi.

Myös kiireinen elämänrytmi näkyy ihossa. Huomaat ensimmäiset juonteet ja ihon velttouden. Raskaudet ja niiden tuomat muutokset myös rasittavat ihoa. Voit testata ihosi kimmoisuutta nostamalla ihoa kämmenselässä etusormen ja peukalon välissä. Kun päästät irti, niin näet, kuinka nopeasti se palautuu ennalleen.

Eli ihosi ikääntyminen voidaan jakaa karkeasti ikäkausittain nuoreen , nuoren aikuisen, aikuisen ja ikääntyvän ihon tyyppeihin.

Ikääntyvä iho

Sanotaan, että ikä on vain numero, ihon kauneus kulkee mukanamme aina, vaikka iän tuomat haasteet lisäävät sen ylläpitämisen vaikeutta. Ikääntynyt ihokin on kaunis, sillä siinä näkyy elämänkokemuksen tuoma itsevarmuus, joka hehkuu ulospäin positiivisena energiana.

Kauneuden jatkuva vaaliminen on osa naiseutta , ja kasvoilla näkyvä kauneus on heijastus sisäisestä hyvästä olosta. Naisen mieli on kuitenkin jatkuvassa myllerryksessä elämän vaativissa vaiheissa. Nuoruuden kauneuspulmat, kuten ihon epäpuhtaudet ja hormoonitoiminnan käynnistyminen, ovat jo takana päin. Ruuhkavuodet tuovat taas mukanaan kiireen ja usein unohtuu itsestä huolehtiminen. Keski-iässä iho menettää jo kimmoisuutensa ja juonteet ovat jo ilmestyneet kasvoille. Moni kokee kasvonpiirteiden ikäänkuin valuvan alaspäin ja pigmenttimuutokset leviävät muuallekin ihoalueille.

Vaihdevuosien aikana koko keho käy läpi voimakkaan myllerryksen, ja vähentyvä estrogeenituotanto vaikuttaa ihoon, sillä ihon joustavuudesta ja kimmoisuudesta huolehtivien valkuaisaineiden , kollageenin ja elastiinin määrä vähenee. Ihon pinta on usein myös kuiva ja voimakkaasti uurteinen.

Kuinka voin palauttaa ihon kimmoisuutta?

Ihon menettäessä kimmoisuutta ja kestävyyttä, tulisi hoitotuotteissa olla riittävästi kollageenia ja elastiinia. Anti-ageing-tuotteet pehmentävät ikääntyvää ihoa päältäpäin samalla kosteuttaen sitä. Tehoseerumit edesauttavat ihon säilymistä mahdollisimman nuorekkaana. Mutta nämä toimenpiteet eivät luonnollisestikaan voi muuttaa ihon koostumusta, joten tarvitaan vielä tehokkaampia hoitokeinoja.

Kollageeni Injektiohoito

Iän tuomiin muutoksiin, jotka alkavat jo 35-40 vuotiaana, kuten ihon veltostuminen ja juonteiden synty, on olemassa tehokas lääkäreiden kehittämä hoitokeino.

Kollageeni injektiohoito vahvistaa ja palauttaa jälleen ihon kimmoisaksi ja siloittaa ja täyttää  juonteita. Ihon elinvoima näkyy välittömästi kasvoilla ja paranee pikkuhiljaa vielä kahden viikon ajan. Koet kuinka iho on vankemman ja sileämmän oloinen jo yhden hoitokerran jälkeen.

Alunperin palovammojen hoidossa käytetyn menetelmän on huomattu kiihdyttävän omaa kollageenin tuotantoa ja siten korjaavan vammoja tehokkaasti.

Hoitoa tehdään koko kasvojen  sekä kaulan ja dekolteen alueelle tasaisesti. Hoitoa voi myös kohdentaa vain tietylle alueelle. Parhaan tuloksen saa tekemällä hoitosarjan kahden viikon- kuukauden välein, se on myös hinnaltaan edullisin vaihtoehto.

kollageeni injektiohoitoHoidon jälkeen seuraavana päivänä iho näyttää freesiltä ja hyvältä. Patentoitu hoito menetelmä  sopii kaikille sekä miehille että naisille ja on turvallinen eikä se aiheuta allergioita. Hoitovaikutus on pitkäaikainen ja sitä voi ylläpitää.

Hoidon yhteydessä on mahdollista hankkia kollegeenin tuotantoa tukevat tehokkaat hoitotuotteet kotiin.

.Ota rohkeasti yhteyttä! Olen työskennellyt pistoshoitojen kanssa yli 20 vuotta ja käynyt kolminkertaisen koulutuksen eri hoitomuotoihin. Lisäksi olen suorittanut korkeamman yliopistollisen loppututkinnon sekä erikoistunut biologiaan tutkinnossani. Lisäksi opintoja sairaanhoito-oppilaitoksessa.

Voit varata maksuttoman konsultaatioajan kalenteristani tyylikoulu.com/ajanvaraus/elisa

LISÄTIETOA INJEKTIOHOIDOSTA TEKIJÄLTÄ,

Elisa Koivumaa

P. 0400 854 492 tai elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

Värianalyysit | Tyylianalyysit | Luennot | Ryhmäkoulutukset | Pigmentoinnit

Muuta luettavaa

Make-up treeniä ryhmässä

Meikki ei tarkoita naamiota eikä orjallista muotilehtien mallikuvien seuraamista ja kopiointia. Se on taito korostaa kasvojesi parhaita puolia hienovaraisesti ja luonnollisesti. Meikkituotteet ovat nykyisin myös ihoa helliviä ja suojaavia, joten niillä pysyy ihosi...

lue lisää

Meikkipohjan apu kirjavalle iholle

Aikaisemmin esittelin sinulle laajasti erilaisia meikkipohjia, joilla pystyt saamaan kauniin tasaisen ihon itsellesi. Vaihtoehtoja on useita, joista jokainen voi valita mieluisensa ihotyypin ja peittävyyden suhteen. Lähestymme myös pikkuhiljaa kevättä ja auringon...

lue lisää

Parhaimmat meikkipohjat ihollesi

Edellisessä kirjeessäni kerroin mineraalituotteiden historiasta sekä niiden vaikutuksesta iholle. Erityisesti meidän vaaleaihoisten suomalaisten kannattaa olla nyt kuulolla, sillä me kärsimme monista iho-ongelmista juuri ihon herkkyyden ja vaaleuden vuoksi. Iho on...

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU