Uusia tuulia WellHottarilla

Julkaistu: 14 lokakuun, 2020

Päänahan käsittelyt

Tervehdys sinulle täältä yrityksen parista Torikadulta. Luet nyt uutta palstaamme, joka kertoo touhuistamme ja töistämme työskennellessämme arjen kiireessä. Monesti arjessa ei ole aikaa pysähtyä asioiden pariin ja kertoa syvällisemmin asioista ja muustakin millä voisimme auttaa vielä paremmin asiakkaitamme.

Tämä blogi on ihan sitä varten eli nostamme tärkeitä asioita esille, mitä työssämme kohtaamme ja tuomme niitä teille sinne ruudun ääreen.

Ensimmäiseksi aiheeksi olen valinnut hiusasiat eli sen, kun hiuksia lähtee ja se aiheuttaa huolta ja hämmennystä. Olen tavannut töissäni lukuisia asiakkaita, joilla hiusten kasvu on kokonaan jäänyt pois ja ihan hiuksettomiakin ja ripsettömiäkin tulee hakemaan apua. Se, millä heitä voisi auttaa ihan konkreettisesti, on peittää paljaita alueita hienovaraisesti , jotta paljas alue saadaan piiloon.

Se tapahtuu siten että valitsemme asiakkaalle oman hiustensävyisen peittoaineen ja teemme päänahkaan hiusnystyä jäljittelevää pistettä. Tässä käytän kahta tekniikkaa, joko rullaamalla siihen kehitetyllä omalla laitteella tai pistelytekniikalla. Tämä pistely on tarkkaa käsityötä, jota pitää kärsivällisesti tehdä vähän kerrallaan.

Työn jälki on pikkusen erilainen kun näitä tekniikoita vertaa, mutta molemmilla tehdään peittoa ja yhdessä asiakkaan kanssa käydään kokonaisuus läpi sekä hoitokerrat jotta saadaan hyvä lopputulos.

Olen myös törmännyt asiakkaaseen, joka oli hakenut apua useasta paikasta. Hänelle oli ensin tehty jossakin päin Suomea viivatekniikalla peittoa, eli ikäänkuin paksulla pakkaustussilla olisi vedelty viivoja päänahkaan ristiin rastiin.

Sen jälkeen hän oli ottanut hiussiirteet , ja niistäkin oli jäänyt arvet päänahkaan . Myös hiuksia oli lähtemässä siirteistä pois.

Hänelle oli lisätty sen jälkeen vielä väriä rullaamalla päänahkaan nystyjä ja lopputulos oli sekava. Tämä on esimerkki siitä, miten ei saa tehdä, sillä jäkiä ei saanut pois. Värit oli viivoissa tehty sellaisella värillä, joka ei vaalene ajan kanssa.

Siksi kannattaa tehdä hoito yhdessä paikassa ja sitoutua siihen jotta saadaan tasainen tulos. Värikertoja lisätään tarpeen mukaan ja vuosien kuluttua värit poistuvat pikkuhiljaa, joten ylläpitohoito on myös tarpeen. Eli jo yhdellä huoltokerralla saa pidettyä värin tasaisena pitkäksi aikaa eteenpäin.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 008-150x150.jpg
Nämä kuvat molemmin puolin on tehty rullaamalla päänahkaa tasaisesti edestakaisin eri suuntiin.

Ylhäällä vasemmalla on lähtötilanne , epätasaisesti kasvava hius, joka häiritsee. Toiveena oli tasoittaa alueet ja alla vasemmalla puolella on valmista pintaa jo nähtävillä. Rullauskertoja on tässä kolme.

Oikealla ylhäällä on tyypillinen tilanne, missä päälaki on harventunut ja paljas alue loistaa läpi. Alapuolella on kuva missä jo kaksi käsittelykertaa antaa peittoa ja luonnollisuutta. Asiakas oli molemmissa tapauksissa, kuten yleensä, tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Hoidot sovitaan peitettävän alueen mukaan ja vaatii kärsivällisyyttä, sillä luonnollisen tuloksen saamiseksi pitää töitä tehdä . Yksi kerta ei vielä näy juuri , sillä piste on niin pieni ettei harvemmat pisteet erotu pintana. Yleensä jo kolmella kerralla saadaan mukava lopputulos ja siinä vaiheessa katsotaan jatko.

Hinnat kiinnostavat aina eli konsultointikäynti on aina ilmainen ja siinä tehdään arvio hoitokerroista. Pienet alueet saa peitettyä hyvin näppärästi ja ovat helpompia tehdä. Hinnat alkavat pikkutöissä 250 e / käyntikerta. Isommat työt vaativat enemmän ja niiden hinta vaihtelee 750- 1300 välillä.

Hinta-arvion voi tehdä vain paikan päällä ja lopputulokseen vaikuttavat myös värin tarttuvuus . Väri voi tarttua joillakin ihotyypeillä hitaammin.

Mutta rohkaisen tulemaan ongelmasi kanssa juttusille, se jo auttaa sinua asiassa eteenpäin. Paranteluväli on kuukausi joten kovin tiuhaan ei tarvitse käydä. Hoito-ohjeet ovat myös mutkattoman helpot. Niistä kerron lisää sitten paikan päällä.

Artikkelin on kirjoittanut

Elisa Koivumaa

Tiedusteluja voit tehdä soittamalla suoraan 0400-854492 tai sähköpostitse elisa.koivumaa@tyylikoulu.com

Käy kurkkaamassa tyylikoulu.com/ tyylikoulu/pigmentointi lisää kuvia.

Muuta luettavaa

Värianalyysikoulutus itsenäiseen ammattiin

Koulutusinfo värianalyysikoulutukseen Rakastatko pukeutumista ja haluat tietää siitä enemmän, etenkin värianalyysin kautta? Sinua kiinnostavat muoti ja kauneus ja luet mielelläsi muotivinkkejä sekä seuraat ajan trendejä. Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, tämä...

lue lisää

Esteettiset hoidot WellHottarilla

Voit jälleen varata itsellesi hoidon 24.2 klo 10 alkaen. Pistoshoitoja meillä tekee jälleen huippuammattilainen Aira Peiponen ja hänen yhteystiedot löytyvät etusivulta kohdasta esteettiset hoidot. Tervetuloa

lue lisää

Taas töppäsin

Pukeutumisen virheet näkyvät ja viestit niillä itsestäsi. Haluatko kertoa itsestäsi positiivisesti, lue silloin tämä artikkeli.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Saila, Parturi-Kampaaja Oulu Tyylikoulu.

Saila

parturi-kampaaja

(Suomi, English)

instagram: @ 

 

P. 08339986   

Marja Räty

Parturi-kampaaja

P. 08 339 986

 

TYYLIKOULU

PARTURI-KAMPAAMO

KAUNEUSSTUDIO

TORIKATU 25,
90100 OULU